UNITED KARATE OF DENMARK


UKDK landshold

Osu alle der har interesse i det Danske UKDK landshold

 

Ovenpå en fantastisk succes ved VM i Dublin er det tid til at se frem mod næste store stævne

Næste store opgave for det danske landshold bliver EM i Montichiari i Italien den 11.-16. oktober

 

I den forbindelse inviteres alle kæmpere der ønsker at deltage på det Danske landshold til træning og udtagelse

Lørdag den 13. august

Lerbækvej 16-18 2680 Solrød.

Kl. 10.00 – 16.00

 

Med kun 2 måneder til EM, forventer vi at i kommer med en god grundform.  Så vil man deltage skal sommerferien bruges til at opbygge og vedligeholde formen

 

Programmet:

 

10.00 - 12.00 Kata & kumite træning

12.00 - 13.30 Frokost og information om EM

13.30 - 14.00 Introduktion til UKDK mental og motivations program

14.00 - 16.00 Træning med fokus på præstation, herunder vurdering af personlig udvikling og udtagelse

Vi slutter af med fysiske træning, så medbring også T-shirt.

 

Hvordan bliver man udtaget til UKDK landshold?

Al udtagelse sker i samarbejde, med de enkeltes elevers klub repræsentanter, der også selv kan indstille elever til optagelsen. Dette betyder at elever der ønsker at deltage, skal gøre det gennem klubbens Chefinstruktør, enten ved at maile direkte til sportschefen med CC til egen instruktør, eller få chefinstruktøren til at tilmelde relevante elever.

Målet med UKDK landsholdet er at få en stor bredde med til stævner, da aktivt stævnedeltagelse til de internationale tuneringer modner, og udvikler eliten.

Der er klasser for alle aldersgrupper og opdelt i bæltefarver indenfor børneklasserne (op til 14 år), så alle talenter indenfor respektive grupper er velkommen til at forsøge.

Der kæmpes efter UWK/WUKF regler, så op til 12 år kæmper børn Nihon kumite og skal bruge hjelm og vest. Over 13 er Ippon eller Sanbon som normalt.

Kata er efter point system med 3 runder hvor der skal vises forskellige Kata.

 

Efter træningen vil kæmperne få at vide om de er optaget i bruttotruppen, og forsat kan træne med landsholdet, og om de er optaget i ”A truppen” som kan deltage til EM.

 

Deltager man på landsholdet, er det en forudsætning at man følger landsholdets anvisninger og træninger, herunder træning af personlige fokuspunkter, følge kostplaner ved stævne opbygning, motivation programmer og helt overordnet følge landsholdets værdiset og omgangsform.

 

Hvis der er instruktører som godt kunne tænke sig at komme ind som landsholdscoach kan man også tilmelde sig træningen og ved udtagelse som landsholdscoach gælder samme regler som for kæmperne.

 

 

Tilmelding til træning 13. august skal ske til Søren Helsted

uglevej21@gmail.com

senest 6. august 2016

har man spørgsmål kan man også ringe 2080 1924

 

Deltager man fast på brutto landsholdet i 6 måneder med en tilfredsstillende indsats, modtager man landsholdstræningsdragt uden omkostninger fra vores sponsor Nippon Sport, og deltager man i A truppen til titel mesterskaber modtager man derudover diverse profil tøj til brug ved stævnet også fuldt sponsoreret.

 

Nippon sport som er blevet hoved sponsor for UKDK, markedsfører nu alt UKDK profil tøj, og kampudstyr som benyttes ved UWK/ WUKF og UKDK stævner, herunder godkendte røde og hvide Ippon handsker, hjelme mm.

 

Landsholdstræner teamet er:

Sensei Kenneth Holtz

Sensei Søren Helsted

 

Landsholdstræner assistent kumite:

Philip Nielsen

 

 

Vi håber at se rigtig mange til august

 

Osu

Søren & Kenneth